Els de Xavi Vilagut s’han imposat aquest cap de setmana al camp del Girona per 1 gol a 2, remuntant un marcador advers i sentenciant el partit en els darrers minuts de l’encontre.

Els gironins van avançar-se al marcador, però al minut 80 Guillem Parisí i al minut 85 Agustin Gutiérrez van marcar els dos gols, granes per capgirar el marcador i sumar la segona victòria en tres partits de lliga.

El tècnic del juvenil A del Nàstic, Xavi Vilagut, parlava de partit complicat, victòria important amb dedicatòria cap a la memòria de Santi Coch.

La mala notícia la lesió greu del jugador del Nàstic Joel Garrofé. El juvenil el cap de setmana que ve rebrà al Real Zaragoza.

Per la seva part, el filial del Nàstic ha tancat la pretemporada amb una victòria davant La Canonja per 2 a 1. Ha estat el darrer ‘test’ dels de Manel Cazorla que el cap de setmana que ve encetaran la lliga Elit reben a casa al FC Vilafranca.