Sirco Esbarjo Gastronòmic enceta nova etapa i obre restaurant a la Part Alta per acostar-se a tots els públics.
Des d’aquesta setmana, Sirco Airlines funciona al número 4 del carrer Major oferint un viatge gastronòmic per diferents continents i països. Seguint la filosofia iniciada als fogons del local de la Marina Port Tàrraco, la carta i els plats es caracteritzen per la constant innovació i l’estil propi.
Adoptant el paper d’una companyia aèria, els comensals poden escollir entre un ampli assortiment de plats que van des dels embotits de primera qualitat de Badajoz o delícies inspirades en la cuina japonesa i tailandesa, fins especialitats d’Itàlia, Mèxic i Perú, fent parada per el millor dels Estats Units. Com és característic de la marca Sirco, les sorpreses estan assegurades, així com les picades d’ullet a la Mediterrània.
Sirco Airlines està capitanejat per Josep Moreno, gerent i xef de Sirco Esbarjo Gastronòmic. El local s’ha dissenyat inspirant-se en el món de les aerolínies: del sostre, de quatre metres d’alçada , pengen avions i núvols, aquests últims obra d’una artista de Torelló i que funcionen com llums, i la carta s’inspira en els plafons d’informació dels aeroports.