Tarraco a Taula reinterpretarà un centenar de receptes romanes. Les jornades gastronòmiques arriben a la seva 22a edició. Tindran lloc del 3 al 19 de maig en el marc de Tarraco Viva. Un any més, el Convivium obrirà el certamen, el 30 d’abril, aquest cop amb la participació destacada del restaurant Les Moles, d’Ulldecona, guardonat amb una estrella Michelin. La recreació d’aquest banquet-bufet de l’antiga Roma es farà al claustre del Seminari, ja amb els tiquets esgotats.
Les jornades compten, enguany, amb la participació de nou restaurants i d’una pastisseria. Seran els encarregats d’oferir plats, racions i menús a uns preus que oscil·laran entre els 3,5 euros i els 25, en el cas de les propostes més completes.
El president de Tarraco a Taula, Carles Segarra, destaca la importància d’un festival gastronòmic que és referent i que en els seus 22 anys de vida ha actualitzat centenars de plats, conservant l’essència romana.
La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, parla de la consolidació d’una iniciativa que cada cop té més adeptes a la ciutat.
Una de les novetats d’enguany és la col·laboració de l’oli verge d’oliva de la D.O.P Siurana.