Respectar al màxim els ingredients de l’època romana és l’objectiu de ‘Tàrraco a Taula’ que enguany arriba a la seva majoria d’edat. Les jornades gastronòmiques arrenquen aquest dijous a 13 establiments de la ciutat fins el 17 de maig.
Durant deu dies, tots aquells que vulguin experimentar com era la cuina durant l’època imperial tindran la oportunitat de fer-ho amb plats, tastets o racions de 3 a 6 euros o menús de 25 i 30 euros. Com a novetat, enguany s’incorpora una degustació de musclos a l’estil romà i dues copes de vi per un preu de 10 euros.
La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Antón, diu que ‘Tàrraco a Taula’ pretén acostar a tots els tarragonins i visitants una part molt important de la vida quotidiana romana. Destaca l’esforç i la dedicació que fan els restauradors, conjuntament amb arqueòlegs i historiadors, per a l’elaboració d’unes propostes ben especials.
El restaurador Carlos Segarra, assegura que la gastronomia romana és la base de la cuina actual. Afegeix que és una oportunitat única gaudir dels menjars de l’època imperial.
A les jornades s’hi sumen 4 bodegues del territori i cerveseries artesanes.