Els primers dies de la ruta gastronòmica han donat resultats molt positius. Alguns establiments han venut més de mig miler de tapes al dia i, fins i tot, han hagut de reinventar la seva creació per manca d’existències.
Tarragona Ràdio ha parlat amb els protagonistes de les jornades. Els responsables de diferents restaurants tarragonins han volgut valorar l’experiència quan es trobem gairebé a l’equador de l’itinerari.
El cap de l’Arrosseria del Serrallo, Albert Mateu, ha assegurat que el seu local ha tingut molts bons resultats el passat divendres i dissabte. Calcula les ventes entre 300 i 400 tapes i creu que es deu al fet que enguany Tarragona celebri una única ruta de tapes.El responsable de la Taranta, Salva Sánchez, s’ha mostrat sorprès pel volum de feina que, fins i tot, el va portar a redefinir la seva tapa amb altres ingredients per poder servir a la clientela.
Aquesta 6a edició ofereix tapes per 2,50 euros i menús de degustació pel preu de 30 euros. Un total de 53 tapes i 7 menús es poden degustar arreu de la ciutat fins el proper dilluns 1 de maig.