Tarragona estrena una activitat de tasts de vins dolços, en el marc de la programació de la Setmana Santa. Per primera vegada s’ofereix un taller de divulgació i coneixement sobre el món del vi a l’església de Sant Agustí.

Les sessions es faran el 12, 14 i 16 d’abril pel matí i el 15 d’abril a la tarda. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia i té com a objectiu donar a conèixer el món del vi a Tarragona. Dos tallers es realitzaran en català i francès, i dos en castellà i anglès. En aquest taller es parlarà del vi de missa, de la seva la història i la d’una de les bodegues més representatives a nivell mundial: de Muller.

L’activitat anirà dirigida per Leo Quidel, coordinador del tast, qui explicarà el simbolisme del vi. A les sessions es proposaran tres tasts de vinsmaridats amb tres degustacions diferents, acompanyats de l’explicació del procés d’elaboració del vi i del seu estudi litúrgic. Montse Adan, consellera de Turisme de Tarragona, ha explicat que la ciutat té una llarga història en el món del vi i que la volen posar en valor.

En el marc de la programació, també s’oferiran rutes guiades per 5 espais de la Setmana Santa tarragonina. Es faran en quatre idiomes i es visitarà el Museu Bíblic, l’església de Sant Agustí, l’església de Natzarens i l’església de la Sang.

Les activitats permetran conèixer la ciutat amb la Setmana Santa com a protagonista. Pretenen posar en valor la festivitat i el seu valor cultural, artístic, patrimonial i comunitari. Les propostes es faran entre el 12 i el 18 d’abril i són gratuïtes amb inscripció prèvia.