Aquest dilluns coneixerem al millor xef de la demarcació, després de la celebració aquest cap de setmana dels Premis Gastronòmics Tarragona. Després de tres dies d’exhibicions i showcookings, el jurat ja pot escollir entre les propostes dels sis cuiners classificats. Un certamen que neix per impulsar la gastronomia del territori i ajudar el sector de la restauració, colpejat per les restriccions derivades de la pandèmia.

La primera edició dels Premis ha comptat amb l’apadrinament dels germans Torres i ha reunit a les millors estrelles Michelin del territori. Precisament, els xefs barcelonins han captivat el públic aquest dissabte amb la seva exhibició en la segona jornada dels Premis Gastronòmics Tarragona, celebrada al Palau de Congressos. Els germans Torres, amb dues estrelles Michelin, han mostrat el seu mestratge amb l’elaboració d’un plat amb la gamba tarragonina de protagonista.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Cinta Pastó, ha remarcat la “feina titànica” per portar a Tarragona els set xefs d’estrella Michelin de la demarcació i els germans Torres. Ha explicat que el certamen vol impulsar el sector.

En la jornada d’aquest dissabte també hi han participat els xefs Arnau Bosch i Diego Campos, dels restaurants Can Bosch i El Rincón de Diego, respectivament. Els restauradors cambrilencs, amb estrelles Michelin, han fet un menú degustació conjunt amb tres plats cadascun.