Degustacions populars cada primer dissabte de mes al Mercat Central per posar sabor a l’any del centenari.
Excepcionalment, la iniciativa arrencarà aquesta setmana i s’allargarà fins el 3 de desembre.
Els “Tastets del Mercat” neixen de la mà de l’Associació de Venedors i de la Unió d’Empresaris dels Voltants.
El primer tastet anirà a càrrec de Josep Ramon Tules, “Pitu Mosquits”, i consistirà en estofat de sípia amb patates a l’estil mariner. S’instal·larà una carpa a la porta posterior del Mercat i hi haurà taules als carrers Reding i Governador González.
Cada ració costarà tres euros i el tiquet també inclou beguda. Ara bé, els paradistes i els comerciants de l’entorn repartiran entre els clients vals de descompte per valor de 50 cèntims.
L’objectiu de la iniciativa gastronòmica, explica el cuiner del primer tast, és promocionar els productes de proximitat i, a la vegada, dinamitzar la zona mentre encara no obri portes el nou edifici.
L’organització espera servir al voltant d’un miler de racions.
Botifarra d’ou a la brasa, callos a la catalana o pollastre amb romesco seran algunes de les propostes que es podran tastar cada primer dissabte de mes en el marc d’aquesta iniciativa a la zona del Mercat.