El juvenil A del Nàstic ha encaixat la tercera derrota seguida després de caure per 4 a 1 contra la Fundació Esportiva Gramanet. Els grana han fet un bon partit que s’ha escapat a la segona meitat. L’equip encaixa així la tretzena derrota en vint-i-un partits i és el penúltim classificat del grup 3 de la Divisió d’Honor juvenil.

Els locals, als primers minuts de partits, ja s’han avançat al marcador amb un penal. Al 17 de partit, el Nàstic ha empatat i aquest ha estat el resultat amb el qual el partit ha arribat al descans. A la segona meitat, de nou un gol matiner de la Grama, ha posat el 2 a 1. Quan el partit estava destinat a acabar amb aquest resultat, al minut 83, el rival ha fet el tercer i els grana s’han desdibuixat del partit i han encaixat el quart al temps afegit.

La derrota fa que l’equip d’Alex Accensi sigui penúltim amb 16 punts i que la salvació s’escapi a vuit punts.