Torna “L’Arròs Mariner de Tarragona: Jornades Gastronòmiques amb vins de la DO Tarragona” per quart any consecutiu. L’esdeveniment se celebrarà entre el 10 i el 26 de març, i comptarà amb la participació de 19 restaurants del municipi, com La Morada o El Terrat.
Cada restaurant haurà d’oferir un menú format per un entrant, un segon (l’arròs mariner), unes postres i d’acompanyament un vi de la Denominació d’Origen (DO) Tarragona.
El president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH), Javier Escribano, ha remarcat que la temporada hostalera d’hivern ha estat molt bona, i es tenen expectatives altes per la d’estiu. És per això que ha recordat la necessitat que hi hagi moltes visites a la ciutat perquè la restauració pugui tirar endavant.
Per la seva banda, Pau Ricomà ha remarcat la gran oferta gastronòmica de la ciutat i que l’any 2022 van aconseguir un 25% més d’abastament que el 2019. També ha declarat que Tarragona és la ciutat de moda i ha fet una crida a assistir a les Jornades Gastronòmiques.
A la roda de premsa també han assistit representants dels restaurants i cellers principals, i d’organitzacions col·laboradores de les Jornades, com el Port de Tarragona.