Com a preludi del concurs, aquest dimarts comencen els Sopars Sota els Focs al passeig de les Palmeres.

És la cinquena edició i hi prenen part nou establiments de l’Associació de Restaurants de la Part Alta.

Fins dissabte, cada nit prepararan 45 plats diferents a escollir, a 5 euros la ració.

Els restaurants ofereixen una àmplia oferta gastronòmica que inclourà arrossos, tàrtars o postres, també plats pensats pels més petits. Una de les novetats d’enguany és que s’estrena la Focsteleria, un espai dedicat a la cocteleria, de la mà de Chartreuse i Osborne.

Marianne Waffelaert, representant de Chartreuse, explica les begudes que es poden trobar aquests dies en aquesta zona del passeig de les Palmeres. 

El tret de sortida de la iniciativa és aquest vespre. A partir de les set de la tarda hi haurà tres concerts que serviran per presentar el III Festival APROP de música en viu als restaurants del nucli antic i que tindrà lloc del 16 de juliol al 7 de setembre.

Des de l’ARPA esperen superar les 10.000 racions servides l’any passat i es recorda que es tracta de plats elaborats per establiments de nivell. 

Al voltant d’un miler de persones passaran cada nit per l’espai habilitat al passeig de les Palmeres, amb capacitat per unes 900 persones sopant a la vegada.