El CBT acusa un últim quart dolent i ha caigut derrotat contra el SESE per 69 a 63 en una nova jornada a la Lliga EBA. Una derrota dura d’encaixar al tractar-se d’un rival directe a la zona mitja de la classificació i que ha fet que els blaus encaixin la quarta derrota de la temporada en set partits. El millor pels blaus ha estat Adri Duch amb 11 punts i 2 assistències.

El parcial final de 25 a 17 ha fet que s’escapés un partit que tenien controlats els tarragonins durant gran part del partit. Un avantatge de tres punts al primer període ha permès que els blaus tanquessin tots els quarts per davant al marcador.

Berni Álvarez, entrenador dels blaus lamenta el final de partit dels seus en un partit que no han arribat mai a tancar, però que tenien controlat.

El pròxim partit dels blaus serà al pavelló del Serrallo contra el Plus Ultra Seguros Roser, rival que també porta tres victòries i quatre derrotes. Serà el dissabte a les 19 hores.