Un còctel de Chartreuse elaborat pel conegut mestre Boada, dins d’una banyera, donarà el tret de sortida al Sopars sota els focs. 

Per quart any consecutiu l’associació de restauradors de la Parta Alta, ARPA, en col·laboració amb l’Ajuntament, oferirà plats al preu de 5 euros tot coincidint amb els dies del Concurs Internacional de Castells de Focs. 

Les jornades s’inauguraran amb aquest singular còctel que es podrà degustar de forma gratuïta dimarts vinent, a les set de la tarda, al passeig de les Palmeres.

Un altra novetat d’enguany, és que s’estrenarà una nova zona “chill out” i també que abans i després dels focs, els sopars dels 9 restaurants estaran amenitzats amb música ambiental, punxada en directe per un disjey.

La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, ha destacat la consolidació d’una proposta i l’esforç dels restauradors per innovar any rere any.

El president de l’ARPA, Quitin Quinsac, diu que el còctel d’inauguració del mestre Boada serà molt espectacular.

Els restauradors aprofitaran els Sopars sota els focs per presentar el que serà el primer Festival Arpa de Música en Viu, que portarà grups en directe als seus restaurants.

La iniciativa es farà entre el 19 de juliol i el 3 de setembre, amb 7 grups itinerants. Tots els divendres i dissabtes per la nit es faran actuacions als establiments, amb versions de blues, rock i folck, entre d’altres.

 

Es posarà en marxa un servei d’entrades anticipades a les oficines de Turisme amb l’objectiu d’estalviar cues als usuaris. L’horari de servei d’oficines es el següent:

 

Stand Rambla Nova:

Dilluns – dissabte: de 10 a 14 h

Diumenges i festius: de 16 a 20 h

 

Oficina de Turisme

C/ Major:

Dilluns – dissabte: de 10 a 20 h

Diumenges i festius: de 10 a 14 h

Carme Crespo
Escolta la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo