El CBT apallissa al CN Helios per 81 a 57 al pavelló del Serrallo i aconsegueix la primera victòria d’aquesta temporada a la Lliga EBA. Una victòria necessària per recuperar una confiança que es veia minvada per les dues derrotes que va encaixar l’equip per començar la lliga. Un triomf balsàmic en un partit que ja es va decantar cap al costat dels tarragonins en el primer quart. Nicolàs Domínguez va debutar de forma excel·lent, anotant 13 punts en 15 minuts i sent el millor valorat dels blaus amb una puntuació de 17.

Al primer quart, el CBT va posar diverses marxes més que el rival. Un parcial de 30 a 9 deixava a un Helios molt tocat i, tot i que hi havia molt de partit per endavant, la remuntada es veia molt difícil. Al segon quart, un altre parcial favorable als blaus per set punts de diferència feia que el CBT marxes al descans 28 punts per sobre. Berni Álvarez, entrenador blau, destaca que aquesta gran primera part va ser clau.

Al segon temps, un CBT més còmode va veure com l’Helios només li remuntava quatre punts, amb un darrer quart amb millor parcial que els blaus. Una primera victòria pel CBT que els col·loca vuitens amb un triomf i dues derrotes.