El Nàstic femení aconsegueix sumar la vuitena victòria seguida després de superar al CF Cubelles per 2 a 0. Els gols de les grana els han fet Itziar al minut 22 de partit i Araceli al 33. Amb aquests tres punts, l’equip de Pau Poblet continua mirant cap amunt a la classificació i estan tres punts per darrere de les líders, el CD Morell. Tanmateix, el Nàstic té un partit menys. La victòria fa que arribi la vuitena seguida i que el bagatge sigui de vint-i-quatre de vint-i-set punts possibles. Només van perdre el primer partit de lliga.

Per la seva banda, també a la Segona Divisió femenina, el FC Tàrraco ha tornat a guanyar després de perdre fa dues setmanes i no poder jugar la jornada anterior. Ho han fet contra l’Escola Futbol Base El Vendrell per 0 gols a 3. Les golejadores han estat Xasmin al 28 de partit, Amina al 56 i Natalia als darrers minuts. L’equip tarragoní és quart amb 18 punts i un partit menys.